OiiOii AS 

Velkommen til OiiOii i fjøset på Bjorlivollen

Styling av Hytta før salg
Boligens målgruppe er avgjørende for hvordan boligen bør fremstå, og vil ikke alltid samsvare med eksisterende innredning, derfor bør du benytte eksterne eller søke råd i forbindelse med styling, lokale leverandører fra stedet har erfaring med hva målgruppen søker.


Basis konsultasjon:   
kr 1200,- inkl. mva.
Befaring av bolig, rådgivning og skriftlig rapport på hva som bør gjøres i boligen før fortografering og visning.
Deretter velger du om du styler boligen din selv etter våre råd, eller om du ønsker å gå videre og få et tilbud på at vi gjør jobben for deg.

Delstyling:
Timepris kr 600,- inkl. mva + leie
Kunden har selv møbler som blir brukt på foto/visning . Delstyling inkluderer en skriftilig rapport med oversikt over hva som må gjøres av rydding, vask og eventuell oppussing, samt hva som bør fjernes av møbler og inventar før visning, i tillegg supplerer vi med effekter fra vårt interiør til en avtalt pakkepris, med mulighet for kjøp av pakken, dette kan være puter, tepper, vaser, bilder, småmøbler, osv.

Komplett styling:   
Timepris kr 600,- inkl. mva. + Leie
Dette produktet passer best for boliger/hytter som allerede er tømt for invetar eller nyoppførte prospekter. Her kommer vi inn med alt som trengs av møbler og interiør. Her leveres det også en skriftlig rapport, og prisen avhenger av antall rom som skal styles.

OiiOii AS
Lill Stella Høslom
telefon: 907 71 164